Algo fa olor de podrit a Galen…

29 05 2007

goblin-copia.jpgEl grup s’acosta a la casa del bosc i es divideixen. Sigilosament, en Garak i l’Eddard van per un cantó, el valent de l’Izan, en solitari, per l’altre cantó, mentres Halzuari i Dragil es queden enrere. Un cop en posició, Garak treu el cap per sobre de la runa del mur i veu tres góblins discutint a la vora d’un foc. Malauradament, un dels góblins el veu i dona la senyal d’alarma.

De dins de la casa surt un góblin una mica més gran que els altres. Al veure’l, Garak aixeca les mans i intenta parlamentar amb el que sembla un servent de la sombra, no fos cas que la caguessin…pero el góblin ordena els seus subordinats que apresin als nostres herois!!!

Després de una breu lluita on Izan es greument ferit i cau moribund al terra, consegueixen reduir als góblins. Registren la casa i troben la Danah i en Ram lligats a dins!! Després de deslligarlos, expliquen que aquest grup de góblins els van capturar quan anaven cap a Galen i pretenien endurse’ls com esclaus. Després de les curacions de rigor, el grup torna cap a Riba d’Eren.

Dos dies després arriben a Riba d’Eren. El legat fa engarjolar la Dalah i en Ram preventivament mentres escolta el informe dels demés. Com que sembla que li convenç el que escolta, finalment els allibera i els hi dona una nova missió. Les coses s’han posat problemàtiques a Riba d’Eren, han desaparescut dues persones i el legat va de cul. El Kommando haurà de investigar qué ha passat a Galen inmediatament, així que després de reaprovisionar-se de material i menjar, tornen a marxar.

Cuatre dies més tard arriben a les rodalies de Galen i veuen un panorama desolador, el que abans era una petita comunitat camperola ara es només un conjunt de ruines cremades. Poca cosa queda en peu, tot està arrassat. Rastrejant per la zona, Ram troba moltes petjades, però unes en particular li criden l’atenciò, fa molt poc uns cavalls han arribat fins les rodalies, pero no han entrat al poble. Segueixen investigant i troven el cadàver podrit d’un gòblin. No sembla tenir cap ferida. En troben més, alguns amb ferides, altres sense. No troven cap cadàver humà.

wor_orc.jpgAl centre del poble es troben la seguent escena, el sargent Vorak i tres gòblins estan tan tranquils a la vora d’un foc rosegant carn. Els herois es coloquen en posició, per si de cas i en Dragil i la Dalah s’acosten a parlamentar. El sargent sembla molt passiu, informa de que estaba aquí perquè ningú l’ha vingut a rellevar, pero de manera superficial, i segueix a lo seu. En un moment donat sembla que detecten a algun dels companys amagats, pero quan investiguen no troben res. Finalment, després d’un parell de malentesos, el orc acaba aburrint-se de tot plegat i ataca els herois. Sembla que son més durs de lo normal, aquests orcs i gòblins!! I a sobre no sagnen!!! Però finalment aconsegueixen reduir-los no sense esforç. Els personatges es disposen a passar la nit a Galen


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: