A New Beginning

24 05 2007

legado.jpgRiba d’Eren es una petita vila a la vora del riu Eren, a les planures al sud del mar de Pelluria. Extranyament supervivent en una zona on la població humana va ser sistemàticament esclavitzada… La vila es dedica bàsicament al conreu extensiu de les riques terres que vorejen l’Eren. On va la major part dels productes…no se sap. El que sí se sap esque dos cops a l’any els recaudadors de Izrador pentinen sistemàticament el poble en busca de tot lo comestible i s’ho enduen…

Fa una mica més de dos setmanes que aquesta suposada pau ha sigut trencada completament. Rius de refugiats van començar a arribar. Deien venir de Galen, un poblet a varis dies de camí, mes enllà del bosc. Segons sembla, un grup de bandits (possiblement rebels elfs i nans, segur!!) ha assolat el seu poble i ho ha cremat tot fins als ciments.

S’ha establert un campament de refugiats a les afores del poble i de mentres el legat Karen ha mandat una companyia de infantería a Galen a investigar.

Una setmana després, no hi ha notícies de la companyia enviada a Galen. Per aixó, el legat envia dos missatgers, la Dalah i en XXX per contactar amb els soldats. Tampoc han tornat.

Fastiguejat, el legat ha decidit prendre cartes en l’assumpte i mobilitzar el Comando Mindundi per tal de descobrir qué ha passat amb els missatgers. La seva missio consisteix en seguir el possible rastre d’aquests dos desertors, trobarlos i dur-los, encadenats, davant de la presencia del legat.


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: